“Diesel” vjen në Shqipëri; Ja çfarë veshën të ftuarit në event

Diesel Albania ka mbërritur në Shqipëri.

 

Prej muajit Prill, brandi i njohur italian ka tashmë dyqanin e parë ekskluziv në Europë që ndodhet në zemër të Tiranës, në katin e I-rë të qendrës tregtare “Toptani Shopping Center”.

Në një dyqan modern, i konceptuar me ngjyrën identifikuese të markës, dhjetra të ftuar iu bashkuan ftesës së inagurimit të organizatorëve.

Ja çfarë veshën të ftuarit nga bota e biznesit, modës dhe adhuruesve të markës që me koleksionet e saj manifeston më së mirë sloganin “𝑓𝑜𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠𝑓𝑢𝑙 𝑙𝑖𝑣𝑖𝑛𝑔”.

#ASSwasHere si e ftuar në event dhe përzgjodhi TOP 10 momentet më të mira të kësaj pasditeje mode në kryeqytet.

Shfletoni galerinë e fotove.