XING: Arbana Osmani VS Venera Lumani

Kush e ka veshur më bukur?!

Arbana Osmani dhe Venera Lumani bëjnë ‘XING’ me fustanin “Zara”- embroidered linen blend dress.

Zara embroidered linen blend dress (6.590ALL)

Prezantuesja e njohur ka zgjedhur ta vesh fustanin me shapka (flip-flop) gjatë pushimeve të saj në Greqi, ndërsa këngëtarja e ka veshur fustanin në një aktivitet muzikor në kryeqytet kombinuar me sandale me taka ngjyrë portokalli.

Cila e ka veshur më mirë?