Alba Festival: Best outfits

Momentet më të mira të stilit në Alba Festival.

Alba Festival është mbajtur në datat 2 dhe 3 Korrik në Zyrih të Zvicrës dhe ka bërë bashkë jo vetëm artistët më të mirë shqiptarë por ka sjellë edhe momente shumë të mira stili nga të pranishmit.

Shfletoni galerinë për të parë #AlbaFestival Best Style Moments.