5 mënyra si të vishni një shall  

Shajet ‘foulard’ jane rikthyer dhe vajzat shqiptare na tregojnë 5 mënyra se si mund t’i veshim ato këtë verë.

  1. Si lidhëse në flokë. 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drilona Boci (@drilona_boci)

2. Si shall koke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by V (@violaspiro)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina 💕 (@kristinabaki)

3. Shtojeni shallin si detaj në veshjen tuaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B E A T R I X (@beatrixramosaj)

4. Visheni si crop top.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aferdita Dreshaj Kindl (@aferditadreshaj)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jona Spahiu (@jonaspahiuu)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lori Hoxha (@lorihoxha)

5. Përdoreni si aksesorë çante.