BEST OF nga Java e Modës në Paris

Models wear creations as part of Jean Paul Gaultier's Haute Couture Fall/Winter 2022-2023 fashion collection presented Wednesday, July 6, 2022 in Paris. (AP Photo/Michel Euler)

Java e modës u rikthye në Paris dhe këto janë pamjet më të mira nga koleksionet Couture të Vjeshtë-Dimër 2022.