XING: Lori Hoxha VS Anxhelina Hadërgjonaj

Kush e ka veshur më bukur?!

Lori Hoxha dhe Anxhelina Hadërgjonaj bëjnë ‘XING’ me crop top-in “Coperni” cropped draped top.

COPERNI- cropped draped top (290$)

Lori zgjodhi ta vesh crop-in me xhinse ndërsa Anxhelina me pantallona të bardha cremè. 

Cila e ka veshur më mirë?