Sunny Hill Festival Tirana: Best outfits

Momentet më të mira të stilit në Sunny Hill Festival Tirana.

Sunny Hill Festival u zhvendos për të parën herë në Tiranë dhe në datat 26-28 Gusht bëri bashkë jo vetëm artistët më të mirë shqiptarë por na solli edhe momente shumë të mira stili nga të pranishmit.Shihni galerinë e përzgjedhur të fotove dedikuar #SunnyHillFestivalTirana Best Style Moments.