7 fakte që nuk dini për Kim Kardashian

Fakte surprizuese për yllin 41-vjeçar që ndoshta nuk i keni dëgjuar ndonjëherë.

1.

I dashuri i saj i parë ka qenë TJ Jackson, nipi i Michael Jackson.

2.

Kur lindi vajzën e saj North, Kim u dëroi disa miqve imazhin e një foshnjeje që nuk ishte North për të parë nëse ndonjë nga të ashtuquajturit ‘miq’ do t;ja shiste imazhet mediave. Sipas DailyMail, të paktën një prej tyre i shiti imazhet.

3.

Kim ka një pasion për bletët.

4.

Kim dhe make up artisti shqiptar Mario Dedivanovic u takuan për herë të parë në 5 Prill 2008 dhe krijuan bashkëpunimin e tyre të make-up pikërisht 10 vite më vonë në 5 Prill 2018.

5.

Aktori i saj i preferuar është Tom Hanks.

6.

Kim Kardashian vesh këpucë numër 37.5.

7.

Pendesa më e madhe e Kim është publikimi i këngës së saj “Jam” në 2011-ën.