Best Street Style nga Java e Modës në New York

Pamjet më të mira shkrepur në rrugët e New York-ut përgjatë Javës së Modës.

Java e Modës në Nju Jork ka një tendencë për të pushtuar një qytet të tërë – dhe Instagramet e gjithë banorëve të tij. Këto janë disa nga momentet më të mira të stilit nga objektivi i Tyler Joe.

Burimi: Elle