Ja çfarë veshën VIP-at në dasmën e Arminës dhe Shkëlzenit

Të gjithë me të zeza!

Personazhe të njohur të showbizit dhe ekranit ishin të ftuar në atë që u konsiderua si ‘Dasma e Vitit” por duket se të gjithë luajtën ‘safe’ me veshjet e zgjedhura.

Publiku duket se u ‘zhgënjye’ ose kishte më shumë pritshmëri për veshjet e personazheve të njohur.

Shihni disa prej veshjeve të VIP-ave duke shfletuar postimin e mëposhtëm.