Très chic! Kryefjala e Street Style nga Java e Modës në Paris

Momentet më të mira të stilit shkrepur në rrugët e kryeqytetit francez.

Yjet e modës kanë bërë ndalesën e fundit në Paris dhe kryeqyteti francez është ‘pushtuar’ nga influencueset, blogeret apo edhe editorët e modës që na kanë dhuruar një maratonë të vërtetë stili.

Via: Vogue
Photo credit: Tyler Joe