Lori Hoxha wearing…

Çfarë ka veshur dhe sa kushton veshja e fundit e Lorit?

Kush: Lori Hoxha
Ku: Instagram

  • KU TA BLINI FUSTANIN?

David Koma

Moiré minidress and embellished gloves.