TOP trendet e kostumeve për këtë Halloween

Frymëzuar nga VIP-at apo personazhet e animuara, këto kostume do të jenë trendy këtë vit.

Nëse edhe ju e merrni seriozisht festën e Halloween, na lejoni t’ju themi se këtë vit kostumet që do të jenë në trend e që do të shihen kudo do të jenë në një tjetër nivel!

Frymëzuar nga personazhet e famshëm më poshtë gjeni disa kostume që mund t’i rikrijoni edhe ju këtë Halloween.

- Barbie & Ken -
- Queen Charlotte nga 'Bridgerton'-
- Wanda Maximoff nga "Wandavision" -
- Priscilla Presley -
- Chef Carmy nga 'The Bear" -
- Catwoman nga 'The Batman" -
- Olivia Rodrigo në Met Gala 2022 -
- Peaky Blinders -
- Cardi B dhe Megan Thee Stallion në videoklipin "The “WAP”.
- Olivia Rodrigo në klipin e The “good 4 u” -
- Daphne nga "Bridgerton" -