Sigurisht që çantën më të çuditshme e mban Carrie Bradshaw

Ylli i kinemasë përqafon trendin e çantave të çuditshme.

Zogjtë kanë qenë simbolikë dhe në sintoni me “Sex and the City” dhe gjejeni pak kush i ka rikthyer ato në vëmendje: Sarah Jessica Parker a.k.a Carrie Bradshaw!

Aktorja e njohur u shfaq në xhirimet e sezonit të dytë të “And just like that” duke shënuar një tjetër moment të spikatur mode kësaj here me protagoniste çantën e saj të dorës ‘pëllumb’.

Clutch i markës “JW Anderson” ka qenë një ndër aksesorët më të spikatur në koleksionin e Vjeshtë-Dimër 2022 të shtëpisë së modës, kushton 890$ dhe tashmë është ‘sold out’ kudo online.