Publiku voton këngëtaren shqiptare si ‘E veshura më keq në Tv”!

Cila është vajza e njohur që nuk i pëlqeu këtë javë votuesve në Instagram.

Në votimin e çdo të diele në Instagram Story e faqes sonë albaniastreetstyle publiku shqiptarë ka mundësinë të votojë për veshjet që personazhet VIP kanë veshur përgjatë një jave në ekran.

Për javën që sapo përmbyllëm, publiku ka votuar si të veshurën më keq Ingrid Gjonin me kostimin në ngjyrë pink bërë me një kanatjere më gurë të veshur mbi xhaketë që këngëtarja dhe showgirl-i, kishte zgjedhur si e ftuar të shtunën në programin “Më ler të flas” në Top Channel.

Ingridi nuk ka marr aprovim/pëlqim për këtë zgjedhje të sajën nga 80% e votuesve, duke u pozicionuar kështu si “E VESHURA MË KEQ” në ekran për javën që lamë pas.

Ju mund të bëheni pjesë e rubrikës “VIP on TV” dhe të votoni veshjet e personazheve VIP në TV  çdo të dielë në orën 21:00 në Instagram Story e “Albania Street Style”.