Dasmë në vjeshtë?! 5 kombinime perfekte veshjesh nëse je e ftuar

Zgjidhni kombinimin që i përshtatet më shumë stilit tuaj.

Jo vetëm pranvera, por edhe vjeshta është gjithashtu një nga stinët më të njohura për dasma dhe ceremoni elegante.

E sa herë që na ftojnë në një event të tillë, mendimi i dytë pas “Oh sa mirë, urime!” është gjithmonë dhe vetëm ai: “Po çfarë do të vesh tani?

Për t’ju ndihmuar të zgjidhni veshjen tuaj, më poshtë gjeni  5 kombinime të ndryshme, të përshtatura për të kënaqur  stilet nga më të ndryshmet.

1.

2.

3.

4.

5.

Burimi: vanityfair.it