XING: Fustanin YSL të Arbanës e veshi e para një tjetër shqiptare

Fustani (shih këtu) që Arbana Osmani veshi mbrëmjen e 2 Nëntorit në premierën e filmit “Sofia” nuk ishte i panjohur! 

Të njëjtin fustan nga Yves Saint Laurent by Anthony Vacarello ka veshur më parë një tjetër shqiptare dhe bëhet fjalë për yllin e muzikës, Dua Lipa.

Më 5 Shtator të këtij viti, Dua u shfaq në Paris në nje festë private organizuar në YSL Beauty, në nder të hedhjes në treg të parfumit “Libre Le Parfum”, imazhe nga e cila i publikoi më pas edhe në Instagram.

YSL- Long sleeveless dress in shiny jersey (4.400$)
Sipas jush, kush e ka veshur më bukur fustanin?

Kush e ka veshur më bukur fustanin?​