8 fundet e sezonit që do ju bëjnë të hiqni dorë nga pantallonat!

Ndonëse shumica e vajzave betohen për fuqinë e xhinseve, na duhet ta themi se fundet gjithashtu janë elementi kryesor i garderobës  dhe janë universalisht elegant, pa sezon dhe plotësisht të rehatshëm.

Nëse i referohemi stilistëve, edhe ata mendojnë njësoj e ja përse nga Parisi në Milano e deri në Nju Jork, nuk kishte asnjë qytet ku të mos shihnim fundet të luanin një rol kryesor në koleksionet e tyre.

Pavarësisht nëse jeni një adhuruese e pasionuar e fundeve ose keni nevojë për një sugjerim bindës për të hequr dorë nga pantallonat, më poshtë ka sugjerime për të gjithë.

1. FUNDET 'MAXI"
SUGJERIMET E EDITORES
2. FUNDET DERI TE GJURI
SUGJERIMET E EDITORES
3. FUNDET E PLOTA
SUGJERIMET E EDITORES
4. FUNDET XHINS
SUGJERIMET E EDITORES
5. FUNDET LËKURE
SUGJERIMET E EDITORES
6. FUNDE TË THURURA
SUGJERIMET E EDITORES
7. MINIFUNDET E FESTAVE
SUGJERIMET E EDITORES
8. FUND MBI PANTALLONA
SUGJERIMET E EDITORES