Jo vetëm me neutralet; Ja 6 ngjyrat që shkojnë me veshjet kafe

Ngjyra kafe- pa marrë parasysh nuancat e saj- konsiderohet si ngjyrë neutrale. Megjithatë duhet të dini se, kjo ngjyrë, jo vetëm kombinohet mirë me ngjyrat e tjera neutrale si e zeza, kremi, e bardha apo jeshile ulliri, por mund të funksionojë shumë mirë edhe si balancuese edhe te ngjyrat më të ndezura.

Nëse edhe ju keni dyshime se me çfarë ngjyrash do ta kombinonit një veshje kafe, më poshtë ju sjellim disa ide për t’ju shërbyer si guidë për të ardhmen.

1. E ZEZË

Në vend që të zgjidhni një veshje tërësisht të zezë, përzjejini ngjyrat duke shtuar ndonjë xhaketë lëkure.

2. E VERDHË

Është e vërtetë kur thonë se ngjyra e verdhë ka tendencë të vjedh vëmendjen, por nëse po kërkoni që t’ja zbehni ndriçimin asaj ose ngjyrave të ndezura, stilojini ato me veshje ngjyrë kafe.

3. LEJLA

Një ngjyrë lejla e errët e shoqëruar me kafe krijon një kombinim elegant, mbretëror, ndërsa një livando më e lehtë do t’i japë rrobave ngjyrë kafe një pamje të freskët dhe të ëmbël.

4. JESHILE

Një miksim mes ‘natyrës’ dhe ngjyrës kafe dhe ky kombinim është thjesht i përsosur.

5. E BARDHË DHE KREM

E bardha shkon thuajse me çdo ngjyrë,  por ngjyra krem është më e ngjashme me tonalitetet e të kaftës. Provoni të vishni një bluzë kremi me fund ngjyrë kafe, e do të krijoni është një veshje shumë të lehtë për sytë.

6. E KUQE

Nëse doni t’i largoheni kombinimit kuq e zi, provoni ta zëvendësoni atë me të kuqen dhe të kaftën dhe do ta shihni sa bukur bëhen bashkë këto dy ngjyra në një outfit.