Trendi më i madh i modës i këtij sezoni është…

…ushqimi?

‘Haute cuisine’ takon ‘haute couture’ dhe propozimet e stilistëve këtë sezon na dërgojnë në kuzhinë!

Carolina Herrera - Resort 2023
Bottega Veneta - Vjeshtë 2022
Collina Strada - Pranverë 2023
Burimi: ELLE