Trendet e pulovrave që duhet të provoni tani

Përgatituni për shumë shkëlqim dhe ‘sex apel’ sepse trendet e pulovrave këtë dimër kanë këto 2 kryefjalë.

Hidhini një sy se çfarë sugjerojnë editorët e modës:

1. Shkëlqim, Vezullim dhe Xixa

2. Shpërthim ngjyrash

3. Triko që tregojnë lëkurën

4. Pulovra me teksturë pushi

5. Një ‘ode’ për klasikët

Marie Claire