Çantat më të famshme të luksit, ku ia vlen të investoni!

Çantat e luksit janë një zgjedhje që shkon përtej të qenit thjesht një çantë apo një aksesor stilimi: ato bëhen shprehje e statusit social për listën e gjatë të pritjes, simbolin e një stili apo epoke, por edhe e një vepër arti.

Shumë modele në modë dhe aq të dëshiruara, ka nga ata që i mbajnë në dollap dhe nga ata që mezi presin t’i veshin çdo ditë. Me kalimin e viteve, lista e çantave të luksit për femra është rritur: mes atyre të koleksioneve të reja, modeleve të limituara që shihen në pasarelë, dhe nga ata që preferojnë aksesorët vintage që tregojnë një histori, një përvojë jete.

Zbuloni me ne modelet në të cilat ia vlen të investoni.

  1. Chanel- ‘2.55’

2. Hermes- ‘Kelly’ dhe ‘Birkin’

3. Çantat që kanë pasur si muzë Lady Dianën: ‘Gucci’ ‘Tod’s D’ dhe ‘Lady Dior’

4. Dior- ‘Saddle’

5. Fendi- ‘Bagguette’

6. Gucci- ‘Jackie 1961’

7. Louis Vuitton- ‘Speedy 25’

8. Prada- ‘Galleria’ dhe ‘Re-edition’

Galleria
Re-edition

9. Botegga Veneta- ‘Sardine’

10. Gabriela Hearst- ‘Demi’

11. Mulberry- ‘Alexa’, ‘Lana’, ‘Cara’

12. Ralph Lauren- ‘Ricky’

13. Salvatore Ferragamo, ‘Sofia’

14. Saint Laurent- ‘Kaia’