Viti i lepurit: Ja si brandet nderojnë simbolin e vitit 

Viti i Ri Hënor, i njohur ndryshe si Viti i Ri Kinez, mbahet më 22 janar.

Ky vit është viti i lepurit, një nga kafshët që përbëjnë zodiakun kinez, që simbolizon mëshirën, elegancën dhe bukurinë dhe sipas disa interpretimeve, konsiderohet si më me fat nga 12 kafshët.

Nëse i referohemi modës, gjatë viteve të fundit, markat e ndryshme janë ndikuar nga Viti i Ri Hënor për të krijuar koleksione të veçanta kapsulash për të përkujtuar ngjarjen vjetore.

Edhe këtë vit, markat nga Louis Vuitton deri te Nike kanë vendosur të përfshijnë në dizajnet e tyre simbolet e lepurit ose modelë aziatikë në ndër të horoskopit kinez.

Shihni një përmbledhje të disa prej koleksioneve të Vitit të Ri Hënor të vitit 2023

Mulberry

Moschino

Nike

Burberry

Moncler

Dior

Ferragamo

Louis Vuitton

Loewe

Acne