Trendet e këpucëve që do të meritojnë çdo cent në 2023

Në çdo fillim viti editorët e modës bëjnë një listë të trendeve që do të shohim më shumë të veshur nga ndjekësit më besnikë të modës apo blogeret e njohura dhe kësaj liste nuk i shpëtojnë as këpucët, një aksesor kaq i rëndësishëm i çdo dite e veshjeje.

Më poshtë do të gjeni një përmbledhje të trendeve më të mira të këpucëve që ju ftojmë t’i hidhni një sy.

BALERINAT
KËPUCË ME KRISTALE
TAKA 'BUBBLE'
DEKORE 'EXTRA'
TAKA SKULPTURALE 
MARY JANES 
TRANSPARENTE
FLIP FLOPS