Ky është viti i fundeve të gjata; Ja si i kanë veshur blogeret shqiptare

Fundet e gjata janë ylli i pasarelave! Ato janë konfirmuar si një nga tendencat më të rëndësishme të vitit 2023 dhe kjo u pa qartë edhe në sugjerimet që erdhën nga pasarelat. 

Ne ju sjellim disa momente stili sugjeruar nga blogeret shqiptare.