11 modelet kyçe të këpucëve të pranverës

Ditë pas dite, editorët e modës po na tregojn ë tendencat dhe artikujt që do të jenë më në modë në sezonin e ri. Kësaj here do të ndalemi te një aksesorë kaq i veçantë i garderobës sonë siç janë këpucët.

Shfletoni më poshtë për të parë 11 tendencat e këpucëve që na janë propozuar edhe nga stilistët në koleksionet e tyre dhe që pritet të jenë kryefjalë edhe e 2023-it.

1. Këpucët me majë

2. Balerina të sheshta (në material sateni ose kamosh)

3. Taka kristali

4. Këpucët me rripa, lidhje

5. Çizme ‘biker’

6. Këpucë të hapura te gishtat

7. Materiale që reflektojnë

8. Çizme shumë të gjata

9. Të tejdukshmet (material transparent)

10. Mary-t moderne

11. Ortoedike në lartësi të ndryshme