Blogeret janë fiksuar me balerinat ‘Alaïa’ dhe nuk i vëmë aspak faj!

Suksesi i fundit i shtëpisë së modës Alaïa për sa i përket aksesorëve? Janë padyshim këpucët e sheshta me taban gome të prodhuara në Itali dhe të frymëzuara nga këpucët tradicionale japoneze.

Rrjetë, kamosh, me kristale apo lule 3D, balerinat e reja nga Alaïa janë super-fashion dhe janë shndërruar menjëherë në një fiksim të momentit prej të gjitha blogereve

Ja sesi i veshin influencueset:

Sophie Roe- Stiliste

Erika Palkovicova- Modele

Elsa Hosk- Fashion designer.

Ellen Claesson- Influencuese

Ja ku mund t’i blini balerinat:
ALAÏA- Ballerine in mesh (550€)
ALAÏA- Ballerine in suede con borchie (590€)
ALAÏA- Ballerine in pelle (790€)