Koleksioni i plotë: Këto janë dizajnet e “H&M x Mugler”

Bashkëpunimi i shumëpritur mes H&M dhe Mugler më në fund është hedhur në treg dhe adhuruesit e modës kanë nxitur të shohin koleksionin e lançuar disa orë më parë. Në koleksion- që prek veshjet e grave, meshkujve dhe aksesorët- janë përfshirë disa nga siluetat ikonike të Mugler dhe detajet e shtëpisë së njohur të modës si psh: veshjet rrjetë, prerjet seksi, korsetë dhe kostumet.
Çmimet fillojnë nga 49,99 dollarë dhe shkojnë deri në 749 dollarë. Nëse Mugler ka qenë në listën tuaj të dëshirave – ose nëse keni kursyer për të blerë xhinset spirale për 870 dollarë – ky është shansi juaj për të marrë më shumë për më pak. Më poshtë gjeni koleksionin plotë të “H&M x Mugler”.