7 tendencat kryesore të syzeve të diellit që do t’i shohim kudo këtë verë

Mësoni gjithçka për 7 tendencat kryesore të syzeve të diellit të verës 2023 dhe përgatituni të argëtoheni shumë gjatë verës përmes lenteve me ngjyrë dhe modeleve sportive e jo vetëm!

1. Frame të mëdha- oversize

2. Lente me ngjyrë

3. Modelet sportive

4. Forma drejtëkëndore

5. Cat Eye (drejtëkëndore)

6. Ngjyra rozë ‘barbiecore’

7. Lentet e viteve ’70