INSPO: Çfarë të vishni nëse do të shkoni në një koncert 

Koncertet janë padushim një nga aktivitetet ku bëhet më shumë qejf, por duhet ta pranojmë që ka gjithmonë dilema se çfarë duhet të veshim në to.

Paraprakisht, na duhet të themi se përzgjedhja e veshjes dhe look-ut për një koncert ku keni vendosur të shkoni lidhet shumë me natyrën e koncertit, muzikën dhe vendin ku do të mbahet ai, megjithatë më poshtë po ju sjellim disa ide outfit-esh që mund t’ju ndihmojnë të frymëzoheni.

Paliçeta + bra
Nga koka te këmbët, me të zeza
Bling, bling, bling
Pantallona metalike
Printe
Pantallona cargo dhe një crop top
Xhinse dhe korse
Atlete
Pantallona të shkurtra
'Denim on denim'