3 regullat bazë para se të blini një çantë YSL 

Hyni në botën e përjetshme të modës me Saint Laurent, një markë që ka zbukuruar industrinë me elegancën e saj të lehtë, moderne dhe dizajnet e sofistikuara që nga  viteve ’60.  E midis një morie tendencash kalimtare, zbuluar 3 rregullat bazë që duhet të dini përpara se të blini një çantë YSL.

Rregulli #1: Njihni dizajnet bazë të markës dhe filloni nga aty.

Çdo sezon, Saint Laurent do të dalë me përsëritje të reja të produkteve ekzistuese. Stilet bazë të çantave Saint Laurent që duhen marrë parasysh për jetëgjatësinë maksimale janë: “Sac de Jour” i famshëm, “Loulou”, çanta “Sunset” dhe “Tote Shopping”. Këto janë stilet që ia vlen t’i keni përgjithmonë në dollapin tuaj.

Rregulli #2: Zgjidhni atë që i përshtatet stilit tuaj të jetesës

Gjëja më e rëndësishme për t’u marrë parasysh kur investoni në një çantë designer është të dini qëllimin që ajo do të ketë në jetën tuaj. A preferoni një çantë të përditshme? Atëherë ndoshta “Sac de Jour” është për ju. 

Nëse jeni tip i rrëmujshëm dhe që nuk kujdeset shumë për çantën, atëherë ndoshta duhet të drejtoheni te “Sac de Jour”, DUFFLE- versioni me zinxhir dhe xhepa organizues. 

Nëse jeni një nga ato që e mbani çantën tuaj të organizuar por keni gjithmonë shumë gjëra për të vendosur në të, atëherë ndoshta “Tote Shopping” është e duhura për ju. Nëse doni një çantë mbrëmjeje, atëherë merrni parasysh “Loulou” ose çantën “Sunset”. (që është më e ngjashme me portofolin në një zinxhir). Këto ndryshojnë pak në madhësi dhe stil, por të dyja modelet janë perfekte për mbrëmje.

Rregulli #3: Merrni kohën tuaj

Përpara se të bëni këtë blerje të konsiderueshme (veçanërisht nëse është çanta juaj e parë designer), është thelbësore të merrni kohën tuaj. Mos e bëni këtë një blerje impulse. Investimi në artikujt e stilistëve duhet të jetë një proces i mirëmenduar dhe strategjik. Merrni parasysh stilin tuaj të jetesës dhe se çfarë roli do të luajë një çantë YSL në dollapin tuaj.

Who What Wear