Këto këpuce ishin kryefjalë në Javën e Modës në Kopenhagen

Këpucët e sheshta- balerina- ishin kryefjalë në Javën e Modës në Kopenhagen, duke dëshmuar se tashmë janë një trend që nuk i shmanget dot asnjë adhuruese e modës.

Pavarësisht motit të lagësht dhe jo shumë të favorshëm, balerinat që u panë më së shumti në rruget e kryeqytetit danez ishin ato nga Alaïa, Prada, Ganni, që vijnë në material lëkure, me gura apo me detaje rrjete. 

Editorët e modës bien dakort kur shkruajnë se, balerinat e sheshta janë shumë IN dhe me vjeshtën përpara, nuk kanë ndërmend të largohen shpejt.

Shihni si i kanë kombinuar vajzat në stilin e rrugës gjatë Javës së Modës në Kopenhagen.