Aktorja e njohur sapo veshi fundin më IN të vjeshtës dhe ne e dashuruam!!!

Ndërsa përmbyllte udhëtim in e saj veror në Saint-Tropez, aktorja e njohur Gabrielle Union u pa e veshur me një fund të bardhë treçereksh nga “Banana Republic’, duke bërë që veshja e saj të jetë një frymëzim për vajzat e modës e madje të tregoi se një fund i tillë është veshja përfekte për të bërë tranzicionin nga vera në vjeshtë!

I dallueshëm edhe në koleksionet e prezantuara nga “Prada”, Proenza Schouler”, “Sandy Luang”, etj, fundi i bardhë- i gjerë- do të jetë një element që do ta shohim gjatë sezonit të ri.

Nisur nga vera, aktorja e solli fundin të kombinuar e përshtatur me rroba banjo dhe aksesorë plazhi, ndërsa tregonte një pamje natyrale në look.