4 llojet e këpucëve të sheshta dhe si t’i vishni ato për t’u dukur CHIC

Këpucët e sheshta janë kudo këtë vjeshtë duke na treguar se ato tashmë zgjidhen jo vetëm për prakticitetin dhe komoditetin por sepse mund të vishen me gjithçka, nga kostumet te fustanet dhe minifundet e deri te xhinset.

Më poshtë gjeni 3 modelet më të përhapura dhe disa mënyra se si mund t’i vishni ato për një pamje sa më CHIC.

BALERINAT

1- Xhaketë + fund i shkurtër + këpucë balerina

2- Triko + pantallona silk + këpucë balerina

3- Xhaketë e trashë + xhinse + këpucë balerina

KËPUCË LËKURE ME PLATFORMË

1- Fustan + çantë + këpucë lëkure me platformë

2- Xhaketë + xhinse + + këpucë lëkure me platformë

3- Pallto + pantallona + këpucë lëkure me platformë

MARY JANES

1- Triko + xhinse + Mary Janes

2- Xhaketë lëkure + fund + Mary Janes

3- Triko + pantallona + Mary Janes

ATLETE

1- Xhaketë + Pantallona + atlete

2- Këmishë + xhinse + atlete

3- Pallto + pantallona + atlete