VIP on TV: Triumfon për herë të parë prezantuesja e Top Channel!

Mesa duke ky sezon ka nisur me këmbë të mbarë me Jetona Koçibelli, prezantuesen e emisionin “Artkand” në Top Channel.

Në votimin e çdo të diele, në Instagram Story e faqes sonë “Albania Street Style”, ndjekësit dhe publiku ka mundësi të votoj për veshjet që personazhet VIP zgjedhin të veshin përgjastë javës në ekran, kur janë të ftuar ose edhe drejtues të programeve të caktuara.

E java e shkuar ka folur për Jetonën, e cila është votuar si “E veshura më mirë” në ekran, me veshjen e saj bardhë e zi përzgjedhur për puntatën e parë të sezonit të “Artkand”.

Me këtë veshje prezantuesja ka mundur të marr pëlqimin e 79% të votuesve duke e bërë atë triumfuese mes emrave të tjerë të përzgjedhur në votim.

Nëse edhe ju dëshironi të bëhëni pjesë e rubrikës “VIP on TV” dhe të votoni veshjet e personazheve VIP në ekran, mund të bëheni pjesë e votimin dhe rubrikës që zhvillohet çdo të Dielë në orën 21:00 në llogarinë tonë në Instagram. (klikoni këtu).