Veshje të guximshme dhe shumë ngjyra; Ja fotot më të mira streetstyle nga Java e Modës në Londër 

Shumë ngjarje modë po ndodhin në Londër këto ditë! Pas “Vogue World” , ekspozitës 30-vjeçare të modës britanike, e radhës është Java e Modës dhe prezantimi i koleksioneve të Pranverë 2024.

Një show i vërtetë po ndodh në rrugët e kryeqytetit britanik, me ngjyra, përzjerje printesh, nuancash dhe stilesh të guximshme,  e duket se londinezët kanë vendosur të lehtësojnë qiejt e zymtë me një dozë serotonine sartorials.

Nuk mungojnë veshjet e rehatshme si atletet, ndërsa ata që kanë dashur të guxojnë kanë luajtur me tylin e kombinime ekstravagante. 

Më poshtë gjeni disa nga momentet më të veçanta të stilit, që mund t’ju shërbejnë edhe si frymëzim për veshjen (dhe blerjet) tuaja të vjeshtës.