Frymëzuar nga vajzat shqiptare; Çfarë të vishni në Tetor

Muaj i ri, kombinime të reja! Ndonëse temperaturat e këtij fillim Tetori nuk i ngjajnë atyre vjeshtore, ky muaj është një mundësi fantastike për t’u kombinuar ende me veshje të lehta e ngjyra neutrale që zënë pjesën më të madhe të garderobës së sezonit.

Nëse po kërkoni për pak frymëzim për veshjet tuaja, më poshtë ju sjellim disa ide se si të krijoni kombinime personale të veshjeve, frymëzuar nga outfitet që na sjellin vajzat shqiptare në Instagram.

Sarah dhe Ditea Berisha
Cindy Hasho
Jona Nila
Jona Spahiu
Dajana Dako
Juna Manaj
Erza Zymberi
Gerta Çiçi