Blogeret shqiptare aprovojnë: Kjo është veshja më IN e momentit 

Këtë sezon, veshjet që po rrëmbejnë zemrat e entuziasteve të modës janë bluzat apo fustanet që ekspozojnë shpatullat. 

Elegante, sensuale dhe të rehatshme, ato mund të vishen nga mëngjesi në mbrëmje si dhe kanë mundur të rikthehen sërish edhe më fuqishëm në modë.

Ky trend nuk i ka shpëtuar as blogereve shqiptare, të cilat gjithjë e më shumë po i shtojnë në garderobën e tyre. Ja si i kanë veshur disa prej tyre.

SARAH BERISHA
ILIRIDA KRASNIQI
JETA GJUKAJ
ALBERITA NICKI
OLTA BEQIRI
ELIRA MARTINAJ
ELVIRA CETA