Çfarë të vishni në party-n e fundvitit! 5 sugjerime për blerjet #lastminute

Numërimi mbrapsh ka nisur dhe festimet e shumëpritur të Vitit të Ri janë kaq pranë. Me siguri shumë kanë nisur të mendojnë dhe organizojnë veshjen për mbrëmjen e 31 Dhjetorit ndërsa shumë të tjerë, rrëmbyer nga angazhimet e shumta apo natyra e tyre, mund ta kenë neglizhuar këtë detaj dhe duke ia lënë minutës së fundit.

Nëse je pjesë e grupit të parë urime, e nëse i përket grupi që i lë gjërat për në momentin e fundit,  A.S.S ju vjen në ndihmë dhe ju sjell 5 sugjerimet e editores përzgjedhur nga “The Sparkle Collection”.

1. Pikat dhe frudat janë gjithmonë të adhurueshme
2. E kuqja, kryefjala e modës në fundvit
3. "Pretty in Pink" me një fustan sensual dhe extra
4. Nëse je fanse e "Xixa dhe shkëlqim por pa e tepruar", ky fustan është zgjidhja
5. Ke vendosur të kënaqesh dhe do një veshje të rehatshme